martes, 11 de marzo de 2008

Benvinguts a Zeta

Hola a tots ! (el que no entienda el valenciano que lo diga y se le ofrecerá toda la ayuda posible ;)

Gracies per arribar ací, el que significa que:

a) Has escoltat Zeta a radio Altea
b) Has vist els cartells o fliyers y has pensat : "¿qué collons es açó?"
c) Has aplegat açí de puta casualitat pegant bacs per la web

"Açó" es un programa de radio que s'emet tots els dimarts de 19.00 a 20.00 hores a la radio municipal de Altea ( Alacant ) . A l'abast de tota la marina baixa (crec...) i via internet a http://www.radioaltea.com/

El nom de qui vos parla a la radio, i escriu ací es Guille.

No em dedique a la radiodifusió i per tant no cobre.
Perc temps de la meua vida (i també algo del treball...) per a intentar fer el programa que a mí m'agradaría escoltar.
També sé que no tinc bona veu, pero intente currarme-ho totes les setmanes per que escolteu grups nous i vells, e informar-vos de la vida dels artistes i algunes anécdotes més que puguen interessar-vos.
Així que s'admeten les critiques pero , per favor , tingau en compte que ho faig el millor possible dins de un temps llimitat, eixa es una de les raons per que Z no pot ser un programa de actualitat, no sé cuants discs eixen al carrer cada setmana, pero jo no tinc temps de escoltarlos tots, i a mes considere que hi ha MOLTA musica antiga que coneixer.
Si voleu estar a la ultima, podeu escoltar radio 3 o comprar premsa especialitzada.

Z es un programa que no descarta cap tipus de estil musical, pero com que les persones som imperfèctes, a mí no m'agrada molt el country, el flamenc, el reagge, el ska, la musica llatina ni la clásica, per el que no es fácil (encara que no ho descarte...), que escolteu algo "pur" de eixos estils al programa. Si que escoltareu, per exémple molt de country barrejat amb altres estils.

Z es, en principi un programa de psicodèlia, fonamentalment americana, encara que programa a programa sonen artistes de països tan diferents com Noruega, UK (com no!), Australia , Italia, França, Nova Zelanda, Alemania ... inclus Espanyols ... , pero avans de clasificar Z com un programa de revival ó esperar escoltar als Jefferson Airplain vos recomane que consulteu les llistes dels artistes que han sonat als programes anteriors, així tal volta vos feu una idea aproximada de "de qué va Z"

Com escoltareu, Z també es principalment un programa de guitarres, pero no tinc res contra la electrònica més que el pensament de que hi ha molta merda al mercat des-de que tot el mon por composar sense tindre cap idea, així es que puntualment també pot sonar.

Ja en teniu prou per a hui.

No hay comentarios: